Użytkownik
Kto co czyta jaką mange albo jakie anime oglądacie, co was ciekawi.
Manga jest formą ekspresji, która szczególnie uwydatnia emocje i sylwetki bohaterów, często spychając resztę na drugi plan. Takie jest moje jej pojęcie i mimo że zaczynałem z dość schematycznymi tytułami jak Naruto/Bleach, wkrótce moje zainteresowanie przyciągnęło Death Note/20th Century Boys i Berserk, które ukazują potęgę mangi Nie zmienia to faktu, że tuż za tymi tytułami pozostają rozluźniacze takie jak Bakuman, Beelzebub, Air Gear, Fairy Tail, czy też wspomniany Bleach.
Clayu twoje wypowiedzi zawsze tak mądrze brzmią xD. ja osobiście rzadko czytuje mangę chociaż zgadzam się co do większej wypowiedzi Klej'a i od czasu do czasu coś tam oglądam(czytam xD) jak irytują mnie filery ;s
Użytkownik
Filery chyba każdego irytują chociaż są też nie króre interesujące
Czy fillery irytują? Chyba tylko w shounenowych tasiemcach, które brak aktualności mangi zalepiają wstawkami, które nijak nie uzupełniają opowiadanej historii (rzadko mają w tym aspekcie poparcie autora), a jednocześnie są ubogie w treść, akcję, fabułę... Inna sprawa z seriami, która mają przewidziany czas trwania, np. SE, gdzie zakończenie było jednym wielkim fillerem, co nie oznacza, że było najgorsze.
Clayu twoje wypowiedzi zawsze tak mądrze brzmią
Huehue.